Allerførste indlæg og allerførste pakke

Så går det løs! Jeg har nemlig modtaget min allerførste pakke, en meget lækker pakke 🙂
Jeg vil gennemgå indholdet med jer og mine planer for hvert ting- så ved i hvad jeg arbejder på og ikke mindst hvilke opskrifter i kan forvente der kommer på bloggen ud af denne skønne sending fra Garno .

Det her- det er jo en fryd for øjet 😉

Alle os garnelskere, vi kender følelsen af at modtage en pakke, først venter man spændt, henter pakken og skynder sig hjem for at åbne. (måske kommer man til at smugkigge i bilen). Herefter kommer den skønneste følelse! GARN! Man føler ligesom en bestemt kærlighed og glæde – jo mere garn man har i huset jo gladere føler man sig 😀 det er dejligt ikke?

se lige <3

Indholdet er så fint! Hold nu op hvor skal der hækles til nålen gløder 🙂

Thick & Quick i to farver – her er planen  potteskjulere og en lille kurv eller kattekurv.

Reko 8/8 bliver til en smuk flagranke- til fest, til jul eller bare fordi.

Mio, lækker blød! jeg tænker et simpelt smørblødt halsrør- vejret indbyder i hvert fald til at tænkte i vinterbaner 😉

Cotton 8/4 bliver til lækre klude – fordi jeg elsker at lave dem, jeg forsøger at formindste brugen af microplast og udslip,  og sidst men ikke mindst fordi min mand elsker at bruge dem 🙂

Lækker wollium, hold nu fast den er smuk! det er dog en hemmelighed hvad den ender som 😉

Hold nu fast nogle lækre farver 👌

Hæklenåle i hæklehus – skønne farver og runde prikker- hvad er der ikke at kunne lide?  Jeg glæder mig til at teste dem og laver et nyt indlæg med min vurdering af dem når de er testet i noget tid.

lækre prikker

Garntasken skal jeg også nok fortælle mere om når jeg har prøvet den- igen dejlige prikker og smukt design. Den virker super praktisk.

Kan i se hvad jeg skal deltage i ? Banko! Det er da et fedt tiltag! Som lille var jeg sommetider med til banko og det var så hyggeligt 🙂 Så må man bare krydse fingre for at ens tal bliver råbt op 😉 læs mere her.

En smuk clover garncutter- ingen chancer for at komme til skade- elegant og sikker 👌

 

Nu vil jeg hækle på potteskjulere – jeg vender stærkt tilbage med opskriften <3

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *