Nyt kludemønster på vej

Hyggehækling… 

Det er der bestemt brug for en gang imellem👌 Bare koble fra og nyde følelsen af blødt, lækkert garn og en god hæklenål.   I kender det sikkert godt, ingen stress og jag- bare ren afslapning, nålen glider perfekt og tallene går op. Det er den rene terapi💜

Og selvom det er afslappende må resultatet jo gerne være smukt og brugbart 👌

Derfor har jeg denne gang lavet et kludemønster til jer- som er ren terapi😍 ikke for mange tal at forholde sig til, gentagelser på skift og mønsteret sidder nemt i hånden, så i kan koble af imens. Den der lille pause uden alt for mange tanker- bare mærk garnet og træk vejret ned i maven- helt ned i maven- og nyd så nålen gilde. Bare stille, roligt og sikkert derudaf 👌

Glæd jer💜 alle fortjener en pause og bare det at være i nuet- det er sundt for sjælen😊

Lammy cotton 8/4
Clover amour 3.5mm 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *